O nama

Mega Modulor doo je porodična firma osnovana 1992. godine kao projektni biro Modulor. Firma pruža sveobuhvatan spektar projektantskih i inženjerskih usluga u oblasti visokogradnje. Nakon više od 32 godine poslovanja, pretežno na teritoriji Srbije, uz nas je niz zadovoljnih investitora, a iza nas stotine projektovanih i izvedenih objekata.

Primarne usluge koje pruža Mega Modulor doo su projektovanje stambenih, poslovnih i industrijskih objekata, kao i stručni nadzor nad izgradnjom. Poseban segment u kojem imamo dugogodišnje iskustvo je projektovanje ekskluzivnih stambenih vila i savremenih ugostiteljskih objekata, kao i njihovih enterijera.

Tim od 12 stalno zaposlenih i dugogodišnje spoljne saradnike predvode četiri člana porodice Varga: Miroljub (dipl.ing.građ.), Snežana (dipl.ing.arh.) i sinovi Vladimir (dipl.ing.građ.) i Milan (dipl.ing.arh.). Naš cilj je da Mega Modulor doo bude prepoznat kao jedno od najpouzdanijih i najposvećenijih projektnih preduzeća na tržištu.

Mega Modulor doo prepoznatljiv je po sposobnosti da svakom projektu pristupi sa integritetom i individualno, što u kombinaciji sa izazovnim projektnim zadatkom rezultuje projektovanjem jedinstvenih arhitektonskih rešenja. Zbog pozitivne reputacije, ali i lične satisfakcije, svaki projekat odlikuje se izuzetno promišljenim funkcionalnim, estetskim i konstruktivnim karakteristikama, kao i tehničkom obradom i prezentacijom na najvišem nivou.