Pasta & Salad Bar BUBA

Ideja toplog i primamljivog ambijenta dnevne sobe, namenjenog neformalnom ćaskanju ili radu na laptop računaru, uz omiljenu pastu ili salatu, provučena je kroz nekoliko faza geometrijske, funkcionalne i umetničke redefinicije.

Koncept je postavljen tako da naspramni zidovi glavne prostorije formiraju jedan vid sistema za izlaganje pažljivo odabranih grafičkih elementa, sa namerom da prostor oplemene karakterom galerije i budu jednostavno izmenjivi, kako bi osigurali dinamičnost u toku dugogodišnje eksploatacije.

Sa obzirom na zadatu početnu geometriju prostora i skromnu kvadraturu, precizno je uklopljena izrazito prostrana otvorena kuhinja u produžetku vitrine sa salatama i pulta za konobare. Ovo je bio jedan od primarnih ciljeva, sa obzirom na to da je planirano da restoran pored usluživanja gostiju ima veliki promet i putem porudžbina za dostavu.

Sa maksimalnim kapacitetom od 32 gosta, ispunjeni su svi zahtevi investitora uz omogućavanje izuzetno komfornog sedenja, ali i kretanja kroz prostor, kako za konobare, tako i za goste.

godina2016.
namenaUgostiteljski objekat
lokacijaDr. Žarka Fogaraša 12, Pančevo
kvadratura68m2
stanjeizvedeno